Gepersonaliseerde cadeau’s

hoesje-ontwerpen-banner

Zoek je een leuk cadeau voor een verjaardag, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid? Gepersonaliseerde cadeau’s voor een man koop ik al snel een bierpakketje en voor een vrouw een bos bloemen. Maar eigenlijk is dat niet zo bijzonder meer, want dat krijgen ze waarschijnlijk van meer mensen.

Gepersonaliseerde cadeau’s

Omdat ik toch graag wel een speciaal cadeau wil geven. Koop ik de laatste tijd steeds vaker een gepersonaliseerd cadeau. Op internet kan je heel veel spullen vinden die je kan laten bedrukken met een eigen foto of waar je een eigen tekst op kan laten borduren of iets dergelijks.

dienblad-ontwerpen-bannerLevertijd

Als je in de winkel iets koopt, heb je het gelijk. Als je online iets besteld, moet je wel rekening houden met levertijd. Als het een gepersonaliseerd cadeau is, duurt het meestal enkele dagen langer voordat je het in huis hebt, omdat zij het uiteraard niet gelijk klaar hebben liggen om te versturen. Ze moeten de foto of tekst tenslotte nog op het cadeau verwerken. Dus om de prijs hoef je het niet te laten!

hoezzi-cadeaubon-kopenPrijs

Zo’n persoonlijk cadeau heb je in allerlei prijsklassen. Vanaf ongeveer 5 euro heb je al leuke cadeautjes. Maar je kan het natuurlijk ook veel duurder maken. Dus voor elk budget is er wel een cadeau te vinden.