Mobiel bereikbaar blijven met Internet in Spanje

mph_logo

Zoals jullie al over mij weten bel ik veel en stuur ik graag berichten. Tegenwoordig gebeurd dit niet meer via SMS maar over verschillende online apps zoals Whats-app of Facebook messenger.

Omdat ik deze zomer naar Spanje op vakantie ga heb ik mij verdiept in de mogelijkheden om in Spanje mobiel te blijven. Internet Spanje is voor mij essentieel, ik moet natuurlijk wel op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en roddels. Na enig speurwerk ben ik uitgekomen bij myprivatehotspot.nl. Hier wordt de optie geboden om het gebruik Internet te huren of kopen. 

Kwaliteit Internet in het buitenland

Zakelijk-internet-wereldwijd-300x212Natuurlijk heb ik aantal vragen wat betreft het gebruik van een dienst als MyPrivateHotspot. Mij werd het volgende verteld namelijk dat de snelheid van Internet af hangt van de zendmast. Als het heel druk is kan Internet wat trager zijn. Ook dan kan de snelheid minder zijn. MyPrivateHotspot heeft een verbinding van 7,2Mbps. Dat is snel genoeg om te kunnen Skypen. Leuk voor als ik mijn vriendinnen in Nederland willen laten zien hoe mooi het hier is!

Omdat het leven van een 23 jarige al duur genoeg is wil ik dit dus zo goedkope mogelijk doen. Voor 45 euro heb ik al mobiel Internet in Spanje voor mijn telefoon. Omdat ik geregeld toch al een te hoge telefoonrekening heb is dat een positieve meevaller. Omdat het mobiel Internet Spanje betreft kan ik MyPrivateHotspot overal mee naar toe nemen. Het werkt overal, dus zelfs ook op het strand, dus er is geen reden om niet bereikbaar te zijn in Spanje.

MyPrivateHotspot-home-image-2

Ik hoop nu alleen niet dat mijn telefoon in het zand valt en het wederom begeeft.

 

Meer verhalen