Onbeperkt bellen bij Robin Mobile

Onbeperkt bellen bij Robin Mobile

 

Mijn telefoonrekening loopt altijd de spuigaten uit, op een gegeven moment had ik er zo genoeg van dat ik besloot een nieuw abonnement te nemen. Ik kwam terecht bij Robin Mobile, daar kan je onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand. Dit kwam mij echt zo goed uit. Ik bel heel veel, ik denk dat ik minimaal wel een uur per dag aan het bellen kan zijn. Sms vind ik dan weer niet handig, maar bellen, ik weet niet, dan is het gewoon robinmobile_main.visual_1duidelijk en helder. Daarnaast ben ik ook een enorme kletskous, daar niet van, en heb ik een zusje die dit ook is, we zijn dus echt dagelijks over van alles aan het bellen. Alles wat er gebeurd moet wel verteld worden. Dit soms tot ergernis van mijn vriend. Die is misschien als enige niet blij dat ik nu onbeperkt bellen kan. Ik vond het eerst onvoorstelbaar dat je echt onbeperkt bellen kon voor zo een lage prijs, maar nu ik het al een paar maanden mee maak weet ik dat het echt zo makkelijk is. Mijn vriend belt weinig, hij is juist eerder iemand die gaat smsen. We kunnen ook moeilijk communiceren aan de telefoon, dit weten we van elkaar, ik wil altijd alles vertellen en mijn vriend wil alleen maar even een zinnetje zeggen. ‘om tien uur ben ik thuis.’ Zoiets, en dan hangt hij op. Logisch dat je dan niet heel veel hebt aan onbeperkt bellen.