Bizzix is fantastisch!

Ik hou enorm veel van bellen en sms’en. Maar ik heb ook een MacBook, ik vind een MacBook echt fantastisch en hij doet het ook erg goed. Via mijn MacBook kan ik eigenlijk alles, het is echt een fantastisch ding. Helaas is mijn accu kapot gegaan en kan ik mijn MacBook niet meer gebruiken. Ik moet dus een nieuwe accu kopen alleen ik heb geen idee waar. En daarom heb ik mijn broer gebeld. Mijn broer had namelijk precies hetzelfde probleem met zijn MacBook. Hij vertelde me dat hij voor een leuke prijs een nieuwe accu had en ik wilde dit ook.

Waar had hij zijn accu gekocht?

Mijn broer vertelde mij dat hij zijn accu bij Bizzix had gekocht. Een bedrijf dat verschillende Apple accessoires aanbiedt. Dit leek mij wel wat maar voor de zekerheid ben ik op internet wat recensies gaan lezen. Hier las ik allemaal positieve reacties en hierdoor wist ik zeker waar ik moest zijn. Eenmaal op de site aangekomen viel mij meteen op dat de accu’s niet duur waren. Ik heb toen meteen een accu besteld. Inmiddels heb ik de accu in huis en heb ik hem in mijn MacBook laten zetten. Mijn MacBook functioneert weer optimaal en daar ben ik Bizzix dan ook erg dankbaar voor. Als ik ooit weer iets nodig heb voor mijn Macbook weet ik waar ik moet zijn!

Meer verhalen