Een pokkie voor op jouw fiets 

pokkie

Er zijn vele handige tools die je kunt plaatsen of installeren op jouw fiets. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een kleine dashboard die jou kan vertellen hoeveel kilometers je al hebt afgelegd. Maar ook kun je bijvoorbeeld denken aan een pokkie. Zo heb je nog vele andere types gadgets die jij kunt gebruiken voor jouw fiets. Fietsgadgets zijn er om het fietsen voor jou nog makkelijker en nog aangenamer te maken. Er kunnen dus veel voordelen verbonden zijn aan het aanschaffen van gadgets voor jouw fiets.

pokkie

Wat is een pokkie?

Je zou niet direct uit de naam kunnen halen wat een pokkie nou precies is. Toch is het heel simpel. Een pokkie is simpelweg een telefoonhouder voor op jouw fiets. Je kunt een pokkie plaatsen op de stuur van je fiets. Een pokkie is natuurlijk erg handig voor als jij jouw telefoon moet gebruiken op de fiets, voor bijvoorbeeld navigatie. Zo hoef je je telefoon niet in één hand vast te houden terwijl je aan het fietsen bent en kun je beide handen op je stuur houden. Dit maakt het verkeer ook een stuk veiliger. 

Meer voordeel voor jou dus!

Omdat jij met een pokkie een veiligere verkeerssituatie voor jezelf schept, maakt het dat jij je niet meer zorgen hoeft te maken over het gebruiken van jouw telefoon tijdens het fietsen. Zie een pokkie dus als een telefoonhouder voor in de auto, het is ongeveer hetzelfde concept. Als jij iemand bent die zijn ogen op de weg wilt houden, maar ook nog wilt checken of je iets belangrijks binnen krijgt op jouw telefoon of simpelweg even de navigatie wilt checken, weet dan dat een pokkie perfect zal zijn voor jou. Op naar meer veilige kilometers op de fiets met behulp van een handige telefoonhouder! 

Meer verhalen