Estepona vakantie voor een goede zomer

Estepona vakantie

Ben je op zoek naar een leuke vakantie locatie voor de komende zomer? Een Estepona vakantie is een goede aanrader als je echt tot rust wilt komen. Dit is namelijk een klein kustplaatsje dat nog wat rustiger is dan andere kustplaatsen, dus je kan echt helemaal tot jezelf komen. Wil je echt helemaal tot rust komen op vakantie? Dan is het een aanrader om je telefoon niet steeds mee te nemen. Zo kunnen collega’s geen contact met je opnemen en kan je dus ook niet door de telefoon afgeleid raken.

Moet je toch iemand bereiken?

Het kan soms voorkomen dat je toch iemand moet bellen. Zonder mobiele telefoon is dat iets lastiger, maar zeker niet onmogelijk. Zo kan je namelijk naar een hotel of restaurant gaan en netjes vragen of je hun vaste telefoon wilt gebruiken. Wat belangrijk is om te realiseren, is dat je wel de goede landcode gebruikt wanneer je iemand belt. Als je iemand wilt bereiken die een Spaans telefoonnummer heeft, moet je de landcode +34 gebruiken. Wil je iemand in Nederland bellen? Gebruik dan de code +31. Als je niet de juiste code gebruikt, kan je niet iemand bellen of bereiken.

Estepona vakantie

Verminderde afleiding

Het zal in het begin misschien lastig zijn om je telefoon niet bij je te hebben. We zijn immers best afhankelijk geworden van het handige stukje techniek. Toch is het het waard om je even helemaal los te koppelen van de mobiele telefoon. Je zal merken dat je minder afgeleid raakt en dat je je beter kan focussen op je omgeving. Zo kan je ook nog eens beter genieten van de vakantie en kan je het beter herinneren. Je telefoongebruik verminderen is dus eigenlijk een win-win situatie. Verminder dus de afleiding op vakantie, en laat je telefoon gewoon op je hotelkamer liggen of zet hem op z’n minst op stil.

Meer verhalen