Goede samsung reparaties

europa_tel_logo

Is uw samsung telefoon kapot. Geen zorgen Europ telecom zorgt voor Samsung reparaties Den Haag. Europa telecom zorgt voor snelle en goede reparaties van alle toestellen. Ze hebben ze veel mogelijk spullen op voorraad, zodat u ook langs kan komen zonder afspraak en ze uw toestel dan ook snel kunnen maken. Ook kunt u een afspraak maken om uw telefoon te laten maken. Dit zorgt ervoor dat u zeker weet dat ze een oplossing op voorraad hebben liggen. Ze geloven in hun reparaties, daarom krijgt u een garantie van 3 maanden op de reparatie. Dus als je wilt dat u telefoon snel gemaakt wordt loop dan binnen bij ze.

express_iphone

Heel snel gemaakt

Ik heb laatst mijn telefoon laten vallen en alles was intact behalve de luidspreker van de telefoon. Ik heb er toen voor gekozen om een afspraak te maken bij Europa Telecom om mijn toestel te laten maken. Dezelfde dag was mijn toestel al gemaakt. En ik heb na de reparatie nooit meer last gehad van een slecht werkende luidspreker. Ik ben heel blij met de professionaliteit en de werkwijze van Europa telecom. Ik kon zien dat ze hun werk leuk vonden. Als ik vragen had beantwoorde ze deze goed. Geen enkele vraag die ik stelde was dom. Ik zou Europa Telecom zeker aanraden aan iedereen die snel en goed zijn telefoon wil laten maken.

Ze doen nog meer

Wilt u weten wat ze nog meer doen bezoek dan hun website of kom langs in hun winkel in Den Haag.