iPhone bestellen? Wacht nog even op de iPhone 6s

downloadHeb je binnenkort weer een nieuwe iPhone nodig, en kan het afsluiten van een nieuw abonnement nog even wachten, dan is het aan te raden om nog even te wachten op de nieuwste iPhone, de iPhone 6s, ook als je die niet wilt hebben.

Nieuwe iPhone 6s release

images

Apple zal waarschijnlijk in september de iPhone 6s aankondigen op een eigen evenement. Mocht je nu twijfelen om een iPhone 6 te kopen, wacht dan nog eventjes tot je een iPhone 6s abonnement kan bestellen. De iPhone 6s wordt namelijk op een aantal punten verbeterd ten opzichte van de iPhone 6. Qua uiterlijk zal er waarschijnlijk niks veranderen, maar onder de motorkap veranderd het zeker wel. Zo wordt er een nieuwe A9 processor verwacht, zal het werkgeheugen verhoogd worden naar 2GB en krijgt de camera een update van 8 naar 12 megapixel. Daarbij zit er ook nog een leuke functie op de iPhone 6s, die ook te vinden is op de Apple Watch: Touch Force. Hierbij kan het scherm anders reageren op hoe je het aanraakt. Als je bijvoorbeeld zachtjes op je contacten klinkt, dan zie je ze allemaal verschijnen. Als je er dan wat harder op drukt, zie je de contacten waar je het meeste contact mee hebt.

download

Ook als je niet voor de iPhone 6s wilt gaan, dan is het alsnog verstandig om te wachten totdat deze telefoon aangekondigd is. Bij de introductie van een nieuw toestel gaat namelijk vaak de prijs van de oudere modellen omlaag. Als je bijvoorbeeld voor de iPhone 5s wilt kiezen, dan kan je die tegen die tijd voor waarschijnlijk 100 euro minder ontvangen. Ook als je die met een abonnement besteld.