Iphone scherm reparatie

De afgelopen dagen was het weer tijd voor een zeldzaam weerverschijnsel in Nederland: sneeuw en vrieskou. Temperaturen onder het nulpunt en al het water in Nederland resulteren standaard in 2 dingen: mensen die massaal het ijs opgaan en mobiele telefoontjes die kapot gaan wanneer men onderuit glijdt. Dit is vooral het geval bij iPhones. De mobieltjes van de bekende Apple fabrikant zijn vaak volledig van glas gemaakt (de behuizing dan). Hierdoor heb je 2 keer zoveel kans op glasschade. Is de achterkant of voorkant van jouw iPhone nou gebarsten? Dan is het natuurlijk tijd voor een iPhone scherm reparatie.

iPhone scherm vervangen

Het vervangen van een iPhone scherm kun je zelf uitvoeren. Wij raden echter altijd af om dit te doen. Laat jouw iPhone scherm vervangen door een professional. Hieronder een kleine opsomming van de redenen om niet zelf te gaan experimenteren:

1.      Je fabrieksgarantie komt te vervallen zodra je zelf een reparatie uitvoert. Veel reparateurs geven echter garantie op de reparatie. Met Probello als de nummer 1 in Nederland met levenslange garantie op de reparatie;

2.      De kans dat je de schade erger maakt is aanzienlijk. Tijdens het vervangen van een iPhone scherm kan het namelijk gebeuren dat je statisch geladen bent waardoor je mobiel geheel onbruikbaar wordt. Ook is de kans op schade aan onderliggende elektronica erg groot.

3.      Je hebt allemaal specialistische tools nodig voor het lospeuteren van je kapotte scherm. Dit zijn tools die je hoogstwaarschijnlijk slechts één keer gebruikt. Enorm zonde om dit dus aan te schaffen. Bespaar je deze extra kosten en kies voor een reparatie door een professional.

Iphone scherm reparatie

iPhone scherm vervangen kosten

Als je jouw iPhone scherm laat vervangen is het natuurlijk wel zo handig om hier een goede prijs voor te krijgen. Er zijn talloze aanbieders van iPhone scherm reparaties. De prijzen liggen echter vrij dicht op elkaar. Zo is de gemiddelde prijs voor een reparatie rond de 130 euro. Let wel op: de prijzen lopen sterk uiteen per model. Heb je een iPhone 6 dan betaal je rond de 60 euro, heb je echter een gebroken iPhone 12 scherm? Helaas, doordat dit een nieuw model is betaal je hier de hoofdprijs voor een reparatie: gemiddeld 300+ euro.  

iPhone scherm laten repareren

Benieuwd welke partij geschikt is voor de iPhone scherm reparaties? Insider tip: kies voor Probello.nl. Deze partij heeft niet alleen zeer scherpe tarieven, je kunt je iPhone ook nog eens gratis laten ophalen en retourneren. Oja, reparatie binnen 30 minuten en gratis parkeren voor de deur zijn ook nog mooi meegenomen!