iPhone scherm vervangen

Gebroken glas

Een iPhone scherm vervangen is een van de meest voorkomende reparaties. Hoewel een mobiele telefoon en zeker een iPhone behoorlijk technisch vernuft is, blijft het scherm een zwakke plek. Natuurlijk zijn er mooie hoesjes te koop die enige vorm van bescherming bieden maar je telefoon hoeft maar verkeerd terecht te komen na een val en er zit een lelijke barst in het scherm.

iPhone scherm vervangen

iPhone scherm vervangen klaar terwijl je wacht

Een barst in het scherm is niet alleen ontsierend. Het kan ook de functionaliteit van het toestel beïnvloeden. En dat is natuurlijk zonde. Veel mensen blijven echter rondlopen met een barst in het scherm omdat ze niet weten wat het vrij eenvoudig gemaakt kan worden. Men is vooral vaak bang dat een reparatie lang duurt. Iedereen is tegenwoordig zo verknocht aan zijn telefoon dat het idee om voor een paar dagen gescheiden te worden voor velen ondenkbaar is. Onterecht overigens want een iPhone scherm vervangen hoeft helemaal niet zo lang te duren. Deze reparatie duurt doorgaans maar een minuut of 30 en bij de meeste reparateurs kun je daar dus gewoon op wachten.

Apple

Een origineel iPhone scherm voor de beste kwaliteit

Bij sommige reparateurs kun je kiezen wanneer je jouw iPhone scherm laat vervangen. Ze bieden dan niet alleen een origineel Apple scherm aan maar ook een merkloze variant en soms ook een refurbished scherm. Toch is de kwaliteit van deze laatste schermen aanzienlijk minder dan van een origineel iPhone scherm. De meeste reparateurs raden dan ook het originele scherm aan. Over het algemeen krijg je daarop ook de langste garantie na een reparatie. Heb je ook een barst in het scherm van je iPhone? Blijf er dan niet mee rondlopen maar informeer naar de mogelijkheden en kosten van het vervangen van je scherm. Je zult nog lang plezier hebben van deze reparatie en de functionaliteit van je toestel zal er niet door verslechteren.