Je iPhone verkopen? Surf dan naar 123verkopen.nl

Een iPhone is uiteraard een schitterend object om te bezitten, maar op den duur komt er een nieuwe model en dan is je oude model overbodig. Er zijn echter ook mensen die genoegen nemen met oudere modellen. Vaak vinden zij de nieuwste modellen te duur of ze hebben geen behoefte aan de nieuwe functies en hechten geen waarde aan de kleine verbeteringen. Deze mensen betalen liever wat minder voor een ouder model. Dat betekent dat jij je iPhone kunt verkopen, want er is vaak genoeg vraag naar de oudere modellen. Dat is mooi, want dat geld dat je ontvangt wanneer je je iPhone gaat verkopen, kun je weer gebruiken om een nieuwe iPhone te kopen. Maar het kan wel een gedoe zijn om je iPhone te verkopen als je deze bijvoorbeeld gewoon via Marktplaats te koop aanbiedt. Het is dan maar net wie reageert en hoe serieus de kopers zijn. Het is dan ook makkelijker om je iPhone te verkopen via 123verkopen.nl. Je kunt je smartphone via de site aanbieden en op basis van de informatie die jij doorgeeft, krijg je dan een bod op de telefoon. Als je akkoord gaat met het bod, dan kun je je smartphone direct opsturen en na ontvangst krijg je uitbetaald. Men zal de telefoon uiteraard nog wel eerst even nakijken om te kijken of de informatie die je hebt doorgeven ook echt klopt. Als je een intacte iPhone beloofd zonder krassen en dergelijke en vervolgens blijkt de telefoon niet aan te kunnen en vol te zitten met gebruikssporen, dan zal het bod omlaag gaan. Het is dan ook alleen maar goed voor jezelf om zo eerlijk mogelijk te zijn met de informatie over de telefoon. Als je geen risico wil lopen en niet opeens een veel lager bod wilt ontvangen, dan kun je ook voor een vast bedrag kiezen. Dit vaste bedrag ligt lager dan het hoogste bod dat je zou kunnen krijgen. Maar het ligt dus wel vast. Als je kiest voor een flexibel bod, dan kan het bedrag dus hoger of lager uitvallen dan het vaste bedrag afhankelijk van de staat waarin het toestel verkeert. Overigens is het wel zo dat je niet hetzelfde bedrag zult krijgen als je telefoon kapot blijkt te zijn, terwijl je aan hebt gegeven dat deze functioneert. Het vaste bedrag wordt wel uitgekeerd als de telefoon wat meer krasjes bevat dan je had doorgeven. Als je vertrouwen hebt in de staat van je toestel, dan kun je je iPhone verkopen voor het hoogst mogelijke bedrag. 

Surf naar 123verkopen.nl om snel je iPhone te verkopen

Het mooie van een site als 123verkopen.nl is de snelheid waarmee je je iPhone kunt verkopen. Via een paar stappen weet je wat voor bod je mag verwachten en daarna kun je je smartphone direct opsturen. Deze arriveert in de regel de volgende dag en dan kun je dus ook meteen je geld verwachten. Je hebt dan ook geen gedoe met dagenlang proberen je iPhone te verkopen. 

Verkoop je elektronica via 123verkopen.nl

Mocht je een ander apparaat willen verkopen, dan is dat ook mogelijk bij 123verkopen.nl. Zo kun je via de site ook apparaten verkopen zoals: 

  • Tablets
  • Smartphones van andere merken
  • Smartwatches