Klik hier om abonnementen te vergelijken

Logo Telfix

Telfix is een bedrijf die een vergelijker op de website heeft staan om te kijken wat het beste abonnement voor jouw voorkeuren is. Je kan kiezen uit wat je nodig hebt in een maand. Dit kan 2000GB zijn aan internet of ongelimiteerde internet. Verder kan je kiezen hoeveel belminuten je wilt hebben in een maand. Daarna kijk je hoeveel sms’jes je wilt kunnen sturen. Als je dit gedaan hebt kan je nog je voorkeur voor 4g kiezen. Daarnaast kan je nog kiezen hoelang je jouw abonnement wilt hebben. Dit kan 1 maand tot 2 jaar zijn. Dus voor de vergelijker klik hier.

telefoon reparatie

Telefoon reparaties klik hier

Naast het vergelijken van Sim Only abonnementen kan je ook je telefoon laten maken door de mensen van Telfix. Ze hebben een team werken die gespecialiseerd is in het maken van telefoons. Ze hebben al vele telefoons mogen maken. Hier zijn ze heel trots op. Telfix onderscheid zich van andere reparateurs door de mogelijkheden en de prijzen. Ze kunnen alles aan je telefoon maken. Van je scherm tot aan waterschade ze kunnen alles maken. Dit doen ze snel en voor een voordelige prijs. Ze hebben je telefoon al binnen een half uur voorzien van een nieuw scherm en een nieuwe batterij.

De website

Op de website kan je zien welke telefoons ze allemaal maken en welke accessoires ze precies allemaal verkopen. Verder kan je de vergelijker gebruiken om het perfecte abonnementen voor jouw te vinden.