Refurbished iPhone kopen van topkwaliteit doe je bij Jorshop!

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van refurbished Iphones van topkwaliteit. Wij van Refurbished iPhone kopen hebben ontzettend veel ervaring en kennis in de telefoon branche. Elke dag verwelkomen wij klanten die wij keer op keer tevreden weten te stellen met onze diensten en service. Wij verkopen nieuwe en gebruikte Apple producten tegen scherpe prijzen. Onze professionele experts van Refurbished Iphones kunnen u prima van dienst zijn in onze winkel. Wij hebben veel kennis en ervaring in refurbished Iphones. Het kopen van een Refurbished iPhone kopen doe je daarom het beste van ons. Wij van Refurbished iPhone kopen hopen u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn!

Retouren & service

De controle van alle toestellen wordt uiterst zorgvuldig uitgevoerd en indien nodig vervangen zij een onderdeel. Werkt jouw aangeschafte refurbished toestel toch niet zoals het zou moeten, dan zullen wij dit voor je oplossen. Je hebt bij ons namelijk een jaar garantie. Uiteraard vallen de defecten door val en stootschade en waterschades niet onder de garantie. Je kunt het toestel terugsturen of langskomen in onze winkel. Wij hopen u snel te zien in onze winkel!

Niet tevreden?

Je hebt bij JorShop een bedenktijd van 14 dagen om de overeenkomst met betrekking tot de aankoop van het aangeschafte product te ontbinden. Als het toestel nog in de afgeleverde staat verkeerd, krijg je het volledige bedrag terug. Het terugsturen kunnen we helaas niet voor je vergoeden. Voor vragen adviseren wij u om onze website te bezoeken of telefonisch contact op zoeken.