Smartphone reparatie Hoorn heeft mijn iPhone gered

45942_420255278101910_116155804_n

Vorige week heb ik tijdens het uitgaan iets heel doms gedaan. Ik heb mijn iPhone laten vallen toen ik op de bar stond te dansen. Het scherm was helemaal gebarsten, ik kon er echt niks meer van maken Ik kon niet meer in het menu komen en de smsjes en app berichten kon ik niet meer lezen. Zoals jullie misschien wel weten ben ik aardig verslaafd aan mijn iPhone dus jullie snappen dat ik helemaal van slag was toen ik thuis kwam.

logo_smart_v031

Opzoek naar een iPhone dokter

 

De volgende dag, na even lekker uitgeslapen te hebben, ben ik meteen op internet gaan zoeken naar Smartphone reparatie Hoorn. Ik kwam toen bij een website uit waar ik meteen online een afspraak kon maken. Helaas voor mij was het zondag dus moest ik de afspraak op maandag inplannen. Ik heb meteen voor de maandag ochtend een afspraak gemaakt bij Smartphone reparatie Hoorn.


Die maandag stond ik om 09:00 uur op de stoep bij het bedrijf. Op de website las ik dat ze hier je smartphone konden repareren binnen 30 minuten. Om het wachten wat dragelijker te maken ben ik even bij de winkels in de buurt gaan kijken. Het half uurtje was zo voorbij. Na een half uur besloot ik terug te gaan en was mijn iPhone gemaakt. Hij werkt nu weer als vanouds gelukkig.