Verkoop je Apple smartphone vandaag nog

Als jij bijvoorbeeld een iPhone 6, iPhone 6s of iPhone 6 plus hebt die je niet meer gebruikt, is het goed nieuws. Je kan deze namelijk heel gemakkelijk en goed doorverkopen. Je oude mobiel is geld waard. Verouderde Apple mobieltjes zijn gewild bij recycling bedrijven, zij kunnen oude iPhones goed gebruiken voor de onderdelen ervan. Het leuke is dat jij dus een mooie vergoeding kan krijgen voor jouw Apple smartphone. Een iPhone 6 verkopen levert serieus geld op. Ga vandaag je Apple mobiel verkopen en verdien.

Goede vergoeding voor je oude mobiel

Er zijn meerdere aanbieders waar jij bijvoorbeeld je iPhone 6 kan inruilen voor geld. Op de website van oudeiphoneverkopen.nl kan je in een tabel gemakkelijk zien jou de beste prijs geeft. De prijs die je ontvangt is afhankelijk van een aantal zaken. Er wordt gekeken naar het model, bijvoorbeeld dus een iPhones 6, 6s of 6 plus, het productiejaar en de staat van je telefoon. Door de tijd worden verouderde en beschadigde modellen minder geld waard. Maar desalniettemin kan het je verbazen welk bedrag je nog voor je smartphone kan krijgen. Het kan daadwerkelijk oplopen tot een paar honderd euro voor een iPhone 6.

Je oude telefoon verkopen is makkelijk

De verkopen of inruilen van je oude telefoon is simpel. Allereerst ga je kijken naar wie de beste prijs geeft. Dit heb je snel gezien in de tabel van onze pagina; oude iPhone verkopen. In dit overzicht zie je meerdere aanbieders, en zo heb je een goed overzicht en inzicht. Indien je de meest perfecte aanbieder hebt gevonden, dan volg je vervolgens de instructies van dit bedrijf.

Wis je gegevens

Een belangrijke tip: wis je eigen gegevens van de telefoon voor je deze gaat inruilen. Een iPhone kan je eenvoudig terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Zie hiervoor eventueel onze website.