Zeer fraaie iPhone 7 hoesjes online te koop

Sinds ik een nieuwe telefoon heb was ik ook op zoek naar iPhone 7 hoesjes. Zo was ik via het internet op de site van GadgetBay terecht gekomen en hier verkopen zij zeer leuke modellen. Zo heb je de keuze uit de volgende materialen:

Je hebt niet alleen een enorme keuze uit het materiaal waar deze van gemaakt zijn, ook de modellen zien er super leuk uit. Het enige nadeel is dat je hier niet even een keuze kan maken, er zijn namelijk bijzonder veel modellen om er eentje uit te kiezen. 

Een leuke cover gekocht

Nadat ik na ruim een uur door de website van de iPhone 7 hoesjes had gekeken wist ik nog steeds niet welke ik zou gaan kiezen. Best wel moeilijk, omdat er zoveel leuke modellen tussen stonden. Tevens was ik ook op zoek naar een cover voor de telefoon van mijn neefje, want die is eerdaags jarig. 

Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk heb ik mij keuze kunnen maken. Voor mij is het een model geworden waar ik tevens mijn bankpasjes in kan bewaren en voor mijn neefje is het eentje geworden in de vorm van een panda. Ook interesse in een van deze mooie covers, kijk dan eens op de website van GadgetBay.