Zeer tevreden over de reparatie van JorPhone

jorphone

Ik raad het bedrijf JorPhone aan iedereen aan die op zoek is naar een goede telefoons zaak in Purmerend. Mijn zusje had mijn telefoon namelijk laten vallen waardoor de microfoon het niet meer goed deed en ik op zoek moest gaan naar en telefoons zaak bij mij in de buurt voor een reparatie. 

Terecht gekomen op de website van JorPhone 

Toen ik op het internet op zoek ging naar een goede telefoons zaak bij mij in de buurt kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van JorPhone mij het meeste aan. De website is namelijk erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is zeer veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Tijdens de reparatie worden alleen maar originele onderdelen gebruikt waar je vervolgens 6 maanden garantie ontvangt. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een bezoek te brengen aan de winkel.

iPhone-xs-max

Erg tevreden over de reparatie van mijn iPhone 

In de winkel werd ik erg vriendelijk en uitgebreid geholpen. Mijn telefoon werd erg snel en voor een zeer voordelige prijs gerepareerd. Daarom ben ik ook zeer tevreden over de reparatie en over JorPhone. Ik raad het bedrijf daarom ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar een goede telefoonszaak in de buurt van Purmerend.