Zo kun je je iPhone overal opladen

Het is een alom bekend probleem: ben je net met iets belangrijks bezig, valt je iPhone uit omdat de batterij leeg is. Heel vervelend. Er zijn echter items waarmee je dit probleem kunt voorkomen of verhelpen: iPhone opladers. Hiermee kun je thuis, onderweg en op elke andere plek je iPhone opladen. Alles over de verschillende iPhone opladers en hoe je ze koopt lees je hier.

 

Standaard oplader

Allereerst heb je natuurlijk de standaard oplader die je bij een iPhone krijgt. Deze kun je ook meerdere kopen, zodat je op meerdere plekken een oplader kunt leggen. Voor deze standaard adapter kun je ook nieuwe kabels kopen. Deze komen in meerdere formaten voor: kleiner dan, even groot of langer dan de originele. Daarnaast kun je ook kiezen voor een lightning oplader, wanneer je geavanceerde digitale kennis hebt en bijvoorbeeld een analoog audiosignaal wilt uitzenden. Ook kun je kiezen voor een snellader, die extra snel oplaadt. Dat is erg handig voor wanneer je bijvoorbeeld maar een halfuur thuis bent en snel het niveau van de batterij veel wil laten stijgen.

 

Houder/Dock

Naast de standaard oplader, kun je ook kiezen voor een houder of dock. Een houder voor je iPhone, is precies wat het zegt. Het is een houder waarmee je de smartphone rechtop houdt zonder het steeds vast te houden. Dit is bijvoorbeeld handig voor op je bureau en heeft vaak nog een aansluiting waar je ondertussen mee kunt opladen of synchroniseren. Als dit het geval is, dan heb je te maken met een dock. Een dock is vaak speciaal gemaakt voor het opladen van iPhones, iPads en iPods, terwijl je nog makkelijk kunt werken op je mobiele telefoon. Houders en docks komen in verschillende vormen, waardoor er gegarandeerd een bij zit die je mooi vindt.

 

Autoladers

Vervolgens zijn er ook autoladers. Wanneer je ’s ochtends vergeten bent je telefoon op te laden of onderweg merkt dat het batterijniveau erg laag is, dan is het fijn om deze zo snel mogelijk op te kunnen laden. Om je iPhone op te laden in de auto, zijn autoladers op de markt gebracht. Deze aanstekerplug heeft een usb-ingang waarmee je de iPhone kunt opladen wanneer je onderweg bent. Sommige autoladers hebben twee of meer ingangen, zodat je meerdere apparaten kunt opladen. Vaak functioneert één van die ingangen dan als snellader, wat natuurlijk handig is voor wanneer je een korte afstand af moet leggen en het meest uit de lader wil halen. Er zijn ook autoladers waar de kabel van je iPhone al aan vastzit, zodat jij je niet bezig hoeft te houden met een kabel meenemen. Hoe het ook zij: de autolader is erg handig voor onderweg.

 

Powerbanks

Tenslotte is er nog een aanbod van powerbanks. Als er geen stopcontact of iets dergelijks in de buurt is, dan kun je nog gebruik maken van een powerbank. Dit is een soort ‘noodbatterij’ die je van tevoren oplaadt en vervolgens mee kunt nemen als je van huis gaat. Wanneer je iPhone leeg is, kun je deze eraan leggen met je standaard kabel. De powerbank zal dan functioneren als een doorsnee oplader, totdat deze leeg is. Dan kun je de powerbank opnieuw opladen voor een volgende keer. Per powerbank verschilt de capaciteit, maar veel powerbanks geven aan een volledige oplaadbeurt te kunnen geven. Zo ben je snel weer bereikbaar en kun je er weer een dag tegenaan.

 

iPhone opladers kopen

Alle bovenstaande iPhone opladers zijn te koop op iHoes.nl. Het ruime assortiment biedt van iedere categorie meerdere varianten aan zodat je zelf kunt kiezen welk model het best bij je wensen past. Je betaalt op deze website geen verzendkosten en hebt wanneer je voor 17.00 uur bestelt, de volgende dag je bestelling nog in huis. Valt de oplader tegen? Dan kun je deze binnen veertien dagen gratis ruilen. Je kunt dus altijd een lader aan de test onderwerpen, zonder dat je er meteen aan vastzit.