Zuinig op mijn iPhone 5s

Banner-Apple-iPhone-5S-Tele2-79euro---500x500Zuinig op mijn iPhone 5s

Ik ben zo blij met mijn nieuwe iPhone 5s, toen ik er van hoorde wilde ik hem gelijk hebben. Ik houd van gadgets en de iPhone 5s heeft echt weer wonderlijke functies. Hij is gloednieuw, heeft een snelle en krachtige processor met een top camera. Ook heeft de iPhone 5s nu een dubbele LED flitser en een vingerafdrukscanner. Ik heb de gouden iPhone 5s gekocht en hij werkt nog steeds uitstekend. Het ziet er grafisch ook allemaal erg mooi uit, en het ondersteunt het 4G netwerk in Nederland. Wat natuurlijk een van de nieuwste ontwikkelingen is. Hij is goed in gebruik en ik ben erg blij met mijn nieuwe telefoon, ik ben er natuurlijk ook erg zuinig op, hoewel ik houd van de nieuwe gadgets, probeer ik ze wel altijd zo lang mogelijk te houden. Ik denk dat deze iPhone 5s zo’n zes jaar goed mee kan, voor ik weer een nieuwe aanschaf. Mijn vriendin vind het soms wat raar dat ik zoveel geld kan uit geven aan zulke dingen, maar voor mij is het heel erg simpel, ik spaar er voor en doe het dan ook graag. Dit is net zo als iemand anders die bijvoorbeeld dure schoenen of tassen koopt, dit doe ik met gadgets. Op mijn werk hebben we allemaal goede smartphones, dit is ook wel belangrijk. Ik ben nog aan het bedenken hoe ik mijn privé en zakelijk leven wil scheiden. Ik word altijd gebeld, ook in de avonduren kunnen collega’s nog rustig contact met mij opnemen. Dit vind ik ergens fijn, want ik ben nou eenmaal een harde werken en vind het prima om thuis ook nog aan de slag te gaan, maar ik weet dat het gezond is om een goede scheiding daar in te maken, al weet ik nog niet precies hoe ik dit ga doen!