Nergens Iphone 5 hoesjes te vinden

jeremy-scott-adidas-american-flag-design-iphone-5Nergens Iphone 5 hoesjes te vinden

Sinds ik eenmaal een keer aan de Iphone ben begonnen wil ik er eigenlijk ook niet meer af, je raakt zo gewend aan de werkwijze dat een andere telefoon met een andere software ontzettend vervelend is . Inmiddels heb ik er al twee versleten en nu ben ik toe aan een nieuw abonnement en ga ik natuurlijk voor de nieuwste ipad hoes. Iedereen was helemaal enthousiast en nieuwsgierig toen de Iphone 5 uit zou komen omdat er natuurlijk een ontzettend verschil zat tussen de 3 en de 4 dus verwachten ze dat deze keer ook. Het verschil was echter wat minder maar toch waren en wat aanpassingen. Zo was bijvoorbeeld het toestel groter, lichter en daardoor werd het beeld ook groter, en van binnen was hij natuurlijk sneller en had meer geheugen. Ik heb mijn Iphone 5 nu een paar weken en ik vind hem ontzettend fijn werken, alleen omdat ik een beetje onhandig ben wil ik draag Iphone 5 hoesjes kopen om schade te voorkomen. Ik heb werkelijk de hele stad afgezocht maar nergens waren Iphone 5 hoesjes te bekennen, overal hingen nog de hoesjes voor de Iphone 4. De vrouw in de winkel vertelden dat ik de eerst klant was die er naar vroeg omdat de meeste mensen nog geen Iphone 5 hebben, omdat hij nog maar net uit is. Ik zal mijn zoektocht naar Iphone 5 hoesjes dus tijdelijk moeten staken en wachten tot hij wat bekender is.