De knoop pas doorgehakt door het aanbod van Robin Mobile

gallery-promo1-nlDe knoop pas doorgehakt door het aanbod van Robin Mobile

Ik ben geen whizzkid, nooit geweest ook. Het is grappig dat ik om ga met een groep jongens die heel anders is dan ikzelf, een paar van hen zijn echt op de hoogte van alles op het gebied van technologie en informatica. Het zijn dezelfde jongens die nooit hebben begrepen waarom ik voor mezelf niet een wat slimmere telefoon aanschafte. Tot een maand geleden liep ik namelijk nog rond met mijn kleine telefoontje uit het jaar nul. Ik vond die telefoon erg fijn, want het enige dat ik ermee kon was bellen en sms’en, en zo weet je dat het niet uit de perken loopt met je gebruik. Bovendien, waar had ik nou meer voor nodig? Het duurde even voordat zij mij hadden weten te overtuigen, want ze kwamen de hele tijd aanzetten met argumenten waarom ik ook aan de smartphone moest. Het was pas toen ze met het abonnement van Robin Mobile kwamen aanzetten dat ik er voor het eerst serieus over na heb gedacht. Het was ook Robin Mobile waar ik naar overgestapt ben toen ik eenmaal had besloten toch aan de smartphone te gaan. Heel voorspelbaar, maar geld was hier toch het motief. Ik kon niet geloven dat bellen en sms’en én al die duizenden andere functies goedkoper kon zijn dan slechts mijn gebruik met mijn oude mobiel. Dat verbaasde me echt ontzettend en toen merkte ik dat er ergens iets niet helemaal goed zat, dat ik kennelijk écht met mijn tijd mee moest gaan.