Goede telefonische bereikbaarheid

index

Om als starter mee te kunnen komen op de huidige markt is bereikbaarheid één van de meest belangrijke zaken die ik me kan voorstellen. Ons nieuwe bedrijf dat voor particulieren snel calamiteiten moet kunnen oplossen, denk aan verstopte riolen of lekkages, moet altijd goed bereikbaar zijn. Hier liepen wij tegen een probleem aan. Omdat wij nog in de opstartfase zitten hadden wij simpelweg het personeel niet, noch de infrastructuur om dit goed te regelen.

 

234x248_foto_dienst
Gelukkig ontdekten wij Qudo-telefoondiensten.nl. Zij beschikken over de kennis en ervaring om onze telefonische bereikbaarheid te ondervangen. Daarnaast ontdekten wij dat het ontwikkelen van ons eigen team aan telefonisten en het aanleggen van de benodigde apparatuur ons net zo veel, zo niet meer, geld kost.

Altijd bereikbaar zonder kopzorgen

Onze klanten bellen ons altijd op met dringende vragen. Erg belangrijk dus dat wij altijd snel bereikbaar zijn. Dit wordt door Qudo-telefoondiensten tot nu toe altijd goed gedaan. Wat helemaal prijzenswaardig is, is dat zij onze klanten de service weten te verlenen waar wij garant voor willen staan.

Qudo-telefoondiensten geeft ons de kans om het al het telefonische verkeer goed af te laten handelen zodat wij ons bezig kunnen houden met ons daadwerkelijke werk.

234x248_foto_tarieven