Gsm Accu kapot

Mijn mobiel is de laatste tijd erg snel leeg en ben dus opzoek naar een gsm accu. Ik kwam bij Smartphone Fashion terecht en kon daar online een nieuwe gsm accu bestellen. Echter wist ik niet goed welke accu ik moest hebben en heb contact gezocht met Smartphone Fashion. Ik werd zeer vriendelijk geholpen door een medewerker van Smartphone Fashion en kon, door het door geven van accunummer, mijn nieuwe accu bestellen. De accu was ook nog eens niet duur en besloot toen om er maar meteen twee te bestellen. Ik dacht dat het wel even zou duren voordat ik de twee accu’s binnen zal krijgen, maar de volgende dag had ik ze al in huis en kon ik ze mooi gebruiken. Nu kan ik de hele dag me mobiele telefoon gebruiken zonder hem tussen door op te moeten laden. Door de goede service van de medewerker van Smartphone Fashion heb ik meteen de goede accu binnen gekregen. 

iphone_4_black-300x203

Ook hoesjes voor mobiel

Ik heb nu ook hoesjes besteld voor mijn mobiele telefoon bij Smartphone Fashion in verschillende kleuren, zodat ik bij iedere outfit een bij passende hoesje heb. Voor de prijs hoefde ik het niet te laten want bij Smartphone Fashion betaal je echt niet te veel. Dus als je opzoek bent naar een accu of hoesje voor je mobiele telefoon moet je echt even gaan kijken naar Smartphone Fashion, daar helpen ze je super goed en weet je zeker dat het goed is wat je daar koopt. Ik ga in ieder geval niet meer naar een ander.

phonecases-300x217