Ik mocht meedenken met de zakelijke telefonie

Ik mocht meedenken met de zakelijke telefonie

Ik mocht meedenken met de zakelijke telefonie. Het bedrijf was binnen een paar maanden ontzettend gegroeid en zakelijke telefonie was nu een prioriteit. Toevallig was ik bij dit bedrijf binnen gerold, ik werkte bij de catering in het kantoor en vond het altijd een leuk bedrijf, de mensen waren ook erg leuk. Toen ik hoorde dat ze een plek vrij hadden heb ik gesolliciteerd. Misschien een beetje brutaal maar je moet je kansen grijpen. Dit heb ik toen gedaan en ik werd aangenomen, fantastisch. Ik ben nu de rechterhand van de baas, ik voer klussen uit en regel alles wat er geregeld moet worden. Een grote verantwoordelijkheid maar ik word er erg gelukkig van. Ik kan thuis nog bezig zijn met mijn werk, gewoon omdat ik het leuk vind. Ik heb zelf voorgesteld om over zakelijke telefonie na te denken, mijn baas zag dit wel zitten en nodigde mij toen uit in een van de vergaderingen om mee te denken over zakelijke telefonie. Dit was voor mij best wel een troef. Ik voelde dat ik gewaardeerd werd. Het gaat echt goed met het bedrijf en mijn half jaar contract is bijna tot het einde, ik ben benieuwd of ik door mag gaan, daarom wil ik mijzelf ook onmisbaar maken binnen dit bedrijf, en dit gaat op zich aardig goed. De collega’s zijn ook echt fantastisch. Mijn oude collega’s van de kantine zijn nog een beetje sceptisch, maar ik denk dat dit voornamelijk jaloezie is.