iPhone en GSM accessoires

Er zijn zo enorm veel diverse GSM accessoires verkrijgbaar, dat we ons kunnen voorstellen dat u van gekte niet meer weet welke u moet aanschaffen. Daarom beschrijven we er dit keer twee voor u, die echt een aanvulling voor vrijwel elke telefoongebruiker zijn.

 

Docking station

Docking stations zijn erg handige GSM accessoires. Zo gebruiken veel iPhone gebruikers een dergelijk station (ook omdat ze door Apple nogal veel aangeprezen worden). Maar voor vrijwel alle bekendere telefoons zijn docking stations te koop. U kunt hiermee o.a. data synchroniseren en overzetten, vanaf uw computer of een ander apparaat. Zet muziek over op uw telefoon, synchroniseer uw agenda items of uw contacten en ga zo maar door. Duurdere (en vaak betere) stations hebben meestal ook ingebouwde speakers. We noemen ze ook wel speakerdocks. Daarmee kunt u muziek vanaf uw telefoon afspelen. Vergelijk altijd diverse apparaten met elkaar, voordat u een aankoop doet. En als laatste de volgende tip: Koop nooit een station zonder een USB-ingang, als uw telefoon op Android werkt.

 

Carkit

Als u een auto hebt en daar een groot gedeelte van de dag in doorbrengt, is het raadzaam om een carkit voor uw telefoon als accessoire aan te schaffen. De meeste carkits laden ook de telefoon tijdens het rijden op. Daarnaast belt u handsfree en is de telefoon netjes in de houder opgeborgen. Uw phone kan dan bijvoorbeeld als navigatie dienst doen! Bezuinigen op dergelijke accessoires is natuurlijk mogelijk. Maar we raden u aan om in elk geval voor een draadloze carkit te gaan. Zo hebt u geen last van al die vervelende snoeren in uw auto. Een beetje meer geld uitgeven kan soms geen kwaad, toch?