Bekijk de leukste sneakers voor dames op je iPhone: dit zijn dames sneakers van ZOO Footwear

Dames sneakers

Je bent al een tijdje op zoek naar leuke sneakers op je nieuwe iPhone. Van die sneakers die er hip uitzien, maar ook nog eens lekker lopen. In fysieke winkels in verschillende steden kon je het niet vinden, dus ben je gaan zoeken op het internet. Maar je hebt ze nog niet gevonden, daarom ben je uitgekomen op dit artikel. In dit artikel ontdek je ze eindelijk. De zwarte sneakers voor dames van ZOO Footwear. Maar ook de andere kleuren.

Dit zijn dames sneakers van ZOO Footwear 

Doordat je online een zoektocht bent gestart naar dames sneakers, ben je op dit artikel uitgekomen. Dat is maar goed ook, want nu kom je eindelijk erachter dat de leukste dames sneakers te vinden zijn bij ZOO Footwear. Ze hebben namelijk niet alleen een mooi uiterlijk, maar zijn ook nog eens heel functioneel, dankzij meerdere eigenschappen. 

Dit zijn dames sneakers van ZOO Footwear:

  • Het model heet ANGIE
  • Ze zijn verkrijgbaar in de maten 35 tot en met 43
  • Ze komen voor in verschillende kleuren
  • De schoen is verhoogd
  • Waterdicht
  • Geschikt voor orthopedische zooltjes
  • Prima voor dames met een hoge wreef

Dit klinkt al goed hè? De zwarte sneakers voor dames van ZOO Footwear zijn ook in andere kleuren te bestellen. Zo kun je kiezen uit witte, blauwe, bruine, rode, gele en roze sneakers. Allemaal zijn ze 13 centimeter hoog. Het is dus een verhoogde sneaker. Laten die nou net ontzettend in de mode zijn. Je hoeft maar een modemagazine open te slaan en verhoogde sneakers staan op de bladzijde die je opent. 

Doordat de schoenen in kleine tot grote maten verkrijgbaar zijn, kan vrijwel iedere vrouw in Nederland op de sneakers lopen. Dankzij de veters is de sneaker ook nog aan je voet aan te passen. Dus je doet ze simpelweg losser als je een hogere wreef hebt. Een kind kan de was doen. De lekker lopende binnenzolen haal je er makkelijk uit, dat is dan weer handig als je aangemeten zooltjes hebt die in al je schoenen moeten. Het maakt niet uit wanneer je met deze sneakers loopt, je ziet er hip en modern uit. Of het nu tijdens een bedrijfsfeestje is, of tijdens een lange wandeling. Natuurlijk regent het in ons land vaker dan ons lief is. Daarom zijn de schoenen waterdicht gemaakt. Dan maakt het helemaal niet meer uit dat het regent, je kunt je wandeling gewoon vervolgen. 

De zwarte sneakers voor dames van ZOO Footwear: dit zijn dames sneakers van ZOO Footwear

De zwarte sneakers voor dames zijn verkrijgbaar in twee versies. Een is vrijwel helemaal zwart, zelfs de zolen. Een aantal details op de schoen zijn rood of wit, maar verder is de schoen dus zwart. De andere versie heeft meer witte details, zoals witte zolen. De zwarte sneakers voor dames van ZOO Footwear zijn dus divers, je kunt ze aantrekken naar een verjaardag, het werk of een dagje shoppen. Ze zitten zo lekker dat het niet uitmaakt hoe lang je ze draagt. De zwarte sneakers voor dames van ZOO Footwear bestel je op de site van het schoenenmerk. Ga snel naar de website en ontdek ze allemaal.